Welkom op de website Dorpshart Geffen

Hoe is het ontwerp tot stand gekomen (bericht uit 2022)

In 2019 hebben we drie bijeenkomsten gehad over de herontwikkeling van de locatie voormalig gemeentehuis en het nieuwe ontwerp voor het Dorpsplein. Tijdens deze informatiebijeenkomsten vroegen wij u om uw ideeën hierover. Daarnaast heeft u meegedacht via deze website. Hieruit ontstond het ontwikkelperspectief. Het ontwikkelperspectief diende als de ‘visie’ voor het plein. 

In juni van dit jaar zijn we gestart met het verdere ontwerp voor de herinrichting van het Dorpsplein. Hiervoor gebruikten we het ontwikkelperspectief als basis. Verder verzamelden we informatie over nieuwe ontwikkelingen aan het Dorpsplein. We onderzochten de rij-routes van de auto’s en het aantal parkeerplaatsen. Ook spraken we met belanghebbenden. Alle informatie die wij hebben ontvangen, zijn verwerkt in een conceptontwerp. Dit ontwerp hebben wij dan gepresenteerd aan de Geffenaren in november van 2021. Hierna hebben het conceptontwerp met behulp van de toen opgehaalde reacties verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. 

Dit definitief ontwerp lichten we graag aan u toe. Dit hebben we gedaan op de openbare dorpsraadsvergadering op 21 februari 2022. Daarnaast kunt u tot 15 maart reageren op de website.

Door Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen een ontwerp gemaakt voor de locatie van het voormalige gemeentehuis. Meer informatie over het plan Raadhuys kunt u vinden op www.vanwanrooij.nl/geffen-raadhuys.

Nieuws

Eindverslag inloopavond

Eindverslag inloopavond

Op donderdag 8 oktober jl. organiseerde Van Wanrooij Projectontwikkeling een inloopavond voor de herontwikkeling van het voormalige gemeentehuis in Geffen. Bezoekers van de inloopavond zijn daarbij in de gelegenheid gesteld om te reageren op het plan. Daarnaast kon er na afloop van de avond via deze website gereageerd worden.

 

Nieuwsgierig naar de ingekomen reacties?

Deze vind je in bijgevoegd verslag. Om deze bijlage te openen heeft u Acrobat Reader nodig van Adobe.

|

Bijlage

  1. verslag_inloopavond_Geffen_Raadhuys.pdf 16-11-2020 9:45:18

Aanmelden nieuwsbrief