Welkom op de website Dorpshart Geffen

Hoe is het ontwerp tot stand gekomen (bericht uit 2022)

In 2019 hebben we drie bijeenkomsten gehad over de herontwikkeling van de locatie voormalig gemeentehuis en het nieuwe ontwerp voor het Dorpsplein. Tijdens deze informatiebijeenkomsten vroegen wij u om uw ideeën hierover. Daarnaast heeft u meegedacht via deze website. Hieruit ontstond het ontwikkelperspectief. Het ontwikkelperspectief diende als de ‘visie’ voor het plein. 

In juni van dit jaar zijn we gestart met het verdere ontwerp voor de herinrichting van het Dorpsplein. Hiervoor gebruikten we het ontwikkelperspectief als basis. Verder verzamelden we informatie over nieuwe ontwikkelingen aan het Dorpsplein. We onderzochten de rij-routes van de auto’s en het aantal parkeerplaatsen. Ook spraken we met belanghebbenden. Alle informatie die wij hebben ontvangen, zijn verwerkt in een conceptontwerp. Dit ontwerp hebben wij dan gepresenteerd aan de Geffenaren in november van 2021. Hierna hebben het conceptontwerp met behulp van de toen opgehaalde reacties verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. 

Dit definitief ontwerp lichten we graag aan u toe. Dit hebben we gedaan op de openbare dorpsraadsvergadering op 21 februari 2022. Daarnaast kunt u tot 15 maart reageren op de website.

Door Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen een ontwerp gemaakt voor de locatie van het voormalige gemeentehuis. Meer informatie over het plan Raadhuys kunt u vinden op www.vanwanrooij.nl/geffen-raadhuys.

Nieuws

Definitief ontwerp voor het dorpsplein van Geffen

Definitief ontwerp voor het dorpsplein van Geffen

We nodigen u uit om te reageren op het definitief ontwerp voor het Dorpsplein van Geffen. U kunt dit doen via de PraatMee-pagina.

In juni van vorig jaar zijn we gestart met het verdere ontwerp voor de herinrichting van het Dorpsplein. Hiervoor gebruikten we het ontwikkelperspectief als basis. Verder verzamelden we informatie over nieuwe ontwikkelingen aan het Dorpsplein. We onderzochten de rij-routes van de auto’s en het aantal parkeerplaatsen. Ook spraken we met belanghebbenden. Alle informatie die wij hebben ontvangen, is verwerkt in een conceptontwerp. Dit ontwerp hebben we gepresenteerd aan de Geffenaren in november van 2021. Hierna hebben we het conceptontwerp met behulp van de opgehaalde reacties verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. 

We horen graag uw op- en aanmerkingen voor de verdere uitwerking van het ontwerp! U kunt reageren tot 15 maart. 

Daarna gaan we aan de slag met uw opmerkingen om het definitief ontwerp verder uit te werken. De uitvoering verwachten we te kunnen starten in het tweede kwartaal van 2023.

|

Aanmelden nieuwsbrief