Welkom op de website Dorpshart Geffen

Vorig jaar hebben wij samen met u het ontwikkelperspectief gemaakt. In december is het ontwikkelperspectief door de gemeenteraad vastgesteld.
Nu staat het voormalige gemeentehuis te koop. Daarvoor hebben we de prijsvraag Dorpshart Geffen uitgeschreven. Vier bedrijven doen daar aan mee en hebben hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor deze locatie. 
De partij met het beste ontwerp mag het voormalig gemeentehuis kopen.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig hoe deze ontwerpen er uitzien? Klik hierop om de ontwerpen te zien (vanaf 5 juni zichtbaar).

Nieuws

Uitnodiging dorpsavond 27 maart

Uitnodiging dorpsavond 27 maart

We gaan binnenkort starten met het plan voor het dorpsplein en het voormalige gemeentehuis. U kunt hierover meedenken en meepraten.

In de komende maanden worden er drie dorpsgesprekken georganiseerd waar iedereen in Geffen mee kan denken en doen. Daarnaast gaan we via internet ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen. We bouwen een speciale website voor dit plan. Na elk dorpsgesprek staat er alles op wat in het dorpsgesprek is besproken. U kunt in de weken daarna dus ook nog uw bijdrage geven.

Vanuit de gemeente is een projectgroep geformeerd. Anne Zaadnoordijk is de projectleider vanuit de gemeente voor deze opgave. Het ontwerp wordt gemaakt en begeleid door het ontwerpbureau LOS stadomland uit Vught.

We gaan op woensdag 27 maart een 1e dorpsgesprek houden.
Om 19.30 uur bent u van harte welkom in de Koppelinck!

We kijken eerst terug. Wat is er al eerder gezegd en getekend op het dorpsplein en het voormalige gemeentehuis? En wat valt ons op?
Dan willen we graag met u in groepjes praten over verschillende thema’s die allemaal te maken hebben met het Dorpsplein en het (voormalige) gemeentehuis.

 

Wat gaan we hiermee doen?

Dat krijgt u te zien op het 2e dorpsgesprek halverwege mei. We gaan dan 3 modellen/varianten/scenario’s presenteren en met u bespreken.

Uit alle opmerkingen die we van u hebben gekregen op de verschillende modellen gaan we een plan maken. Dit gaan op het 3e dorpsgesprek eind juni aan u presenteren.

We gaan dus in de aankomende 4 maanden met elkaar deze klus doen.

Hoe meer u meedenkt en meedoet hoe beter het plan gaat worden!

| Aantal keer vertoont: (352) |

Aanmelden nieuwsbrief