Welkom op de website Dorpshart Geffen

 

In 2019 hebben we drie bijeenkomsten gehad over de herontwikkeling van de locatie voormalig gemeentehuis en het nieuwe ontwerp voor het Dorpsplein. Tijdens deze informatiebijeenkomsten vroegen wij u om uw ideeën hierover. Daarnaast heeft u meegedacht via deze website. Hieruit ontstond het ontwikkelperspectief. Het ontwikkelperspectief diende als de ‘visie’ voor het plein. 

In juni van dit jaar zijn we gestart met het verdere ontwerp voor de herinrichting van het Dorpsplein. Hiervoor gebruikten we het ontwikkelperspectief als basis. Verder verzamelden we informatie over nieuwe ontwikkelingen aan het Dorpsplein. We onderzochten de rij-routes van de auto’s en het aantal parkeerplaatsen. Ook spraken we met belanghebbenden. Alle informatie die wij hebben ontvangen, zijn verwerkt in een conceptontwerp. 

Dit conceptontwerp lichten we graag aan u toe. Dit hebben we gedaan op de inloopavond op 4 november 2021. Daarnaast kunt u tot 27 november reageren op de website. Als u wilt meedenken, klinkt u hier.

Door Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen een ontwerp gemaakt voor de locatie van het voormalige gemeentehuis. Meer informatie over het plan Raadhuys kunt u vinden op www.vanwanrooij.nl/geffen-raadhuys.

 

Nieuws

Presentatie openbare bijeenkomst dorpsraad 16 september

Presentatie openbare bijeenkomst dorpsraad 16 september

Op maandagavond 16 september was er een openbare bijeenkomst van de dorpsraad. Op de agenda stond onder andere het ontwikkelperspectief van Geffen. De presentatie die gehouden is, is hieronder te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

|

Aanmelden nieuwsbrief