Welkom op de website Dorpshart Geffen

 

In 2019 hebben we drie bijeenkomsten gehad over de herontwikkeling van de locatie voormalig gemeentehuis en het nieuwe ontwerp voor het Dorpsplein. Tijdens deze informatiebijeenkomsten vroegen wij u om uw ideeën hierover. Daarnaast heeft u meegedacht via deze website. Hieruit ontstond het ontwikkelperspectief. Het ontwikkelperspectief diende als de ‘visie’ voor het plein. 

In juni van dit jaar zijn we gestart met het verdere ontwerp voor de herinrichting van het Dorpsplein. Hiervoor gebruikten we het ontwikkelperspectief als basis. Verder verzamelden we informatie over nieuwe ontwikkelingen aan het Dorpsplein. We onderzochten de rij-routes van de auto’s en het aantal parkeerplaatsen. Ook spraken we met belanghebbenden. Alle informatie die wij hebben ontvangen, zijn verwerkt in een conceptontwerp. 

Dit conceptontwerp lichten we graag aan u toe. Dit hebben we gedaan op de inloopavond op 4 november 2021. Daarnaast kunt u tot 27 november reageren op de website. Als u wilt meedenken, klinkt u hier.

Door Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen een ontwerp gemaakt voor de locatie van het voormalige gemeentehuis. Meer informatie over het plan Raadhuys kunt u vinden op www.vanwanrooij.nl/geffen-raadhuys.

 

Nieuws

Ontwikkelperspectief

Ontwikkelperspectief

Het ontwikkelperspectief en de daarbij horende participatie notitie zijn hier na te lezen. Wij leggen het ontwikkelperspectief voor aan de raad ter vaststelling. Wij verwachten dat dit op 19 december zal zijn. Daarna informeren wij u over het vervolgproces.

 

 

 

 

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Anne Zaadnoordijk van de gemeente Oss via a.zaadnoordijk@oss.nl.

Alle informatie is ook te vinden op www.oss.nl/dorpshartgeffen

|

Aanmelden nieuwsbrief