Praat mee!

Wat vindt u van deze ontwerpen?

Laat ons weten wat u van deze ontwerpen vindt. Dat kan door een reactie achter te laten onder ieder ontwerp. Vertel ons wat u goed vindt, of wat u juist niet goed vindt. Draagt het ontwerp bij aan een levendiger Dorpsplein? Etc. Tot 9 juni, 23.55 uur kunt u uw reactie op deze website achterlaten.
U wordt gevraagd uw mailadres op te geven bij een reactie, dit mailadres wordt NIET getoond op de website.

Elke inzending heeft een eigen pagina. Deze pagina begint met afbeeldingen van de inzending, de afbeeding wordt zo groot mogelijk in uw browser getoond wanneer u erop klikt. De tekst op de afbeeldingen zal soms lastig te lezen zijn, maar het geeft wel een indruk van de inzending. Een stukje onder de afbeelding staan wat aanwijzingen en daaronder kunt u een PDF downloaden van de inzending. Daar is de tekst optimaal leesbaar voor beeldscherm.


Hoe gaan we verder?

De beoordelingscommissie kiest op 10 juni één van de vier ontwerpen. In de beoordelingscommissie zitten mensen van de dorpsraad Geffen, de gemeente Oss en iemand van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit. De reacties van de Geffenaren neemt de beoordelingscommissie mee in haar keuze. De keuze van de beoordelingscommissie leggen we voor aan het college van B&W.  We verwachten dat het college eind juni een besluit neemt.

De geselecteerde partij krijgt een overeenkomst aangeboden. De partij gaat daarna aan de slag om het ontwerp verder uit te werken.

 

Vragen?

Heeft u vragen over de prijsvraag? Mail of bel dan naar Anne Zaadnoordijk,  projectleider gemeente Oss.
Het mailadres is a.zaadnoordijk@oss.nl, en u kunt haar bereiken op 14 012.

 

De vier ontwerpen

Ontwerp Gemeentehuis 4

Ontwerp Gemeentehuis 3

Ontwerp Gemeentehuis 2

Ontwerp Gemeentehuis 1