Wensbeeld 2025

Wensbeeld 2025

Hoe ziet het dorpsplein van Geffen eruit in 2025 als u alles mag wensen wat mogelijk is?

Vul aan: Als ik nadenk/droom over het Dorpsplein dan zie ik in 2025 ….

 

Deel

Rating

0 ( 2 reviews)

Reacties

 • Dan hoop ik op een bruisend plein voor jong en oud , waar het een gezellig samenkomen is. Met aan de rand groenvoorziening en de kiosk naar de hoek verplaatst. Graag wat speelgelegenheid voor de kids met een waterpartij. Ook zie ik graag de carnavalstent midden in het dorp, zoals in de beginjaren!! Het hoeft allemaal niet zo groots. De gemoedelijkheid verdwijnt. Doe anders 18+ De bloembakken bij de pizzeria zijn verschillende keren vernield, heb ik vernomen!! In Heesch op het plein heb ik leuke verplaatsbare bankjes gezien met in het midden een boom en plantjes. Heb er een foto van gemaakt😊 Heel veel succes en wijsheid met ons allen.
  16-4-2019 6:18:48
 • Jan
  Een ruim en gezellig plein met aan de rand mooie platanen. Er is een gezellig terras waar jong en oud neer kan strijken. Het gemeentehuis heeft (deels) plaats gemaakt voor een lommerrijk park met daarin de kiosk waar kleinschalige (muziek)optredens gegeven kunnen worden. Ook staan er bankjes en enkele speeltoestellen. Aan de randen is parkeergelegenheid (denk ook aan fietsstallingen), maar er zijn ook genoeg ruime doorkijkpunten zodat het uitnodigt om op het plein te vertoeven. Het plein biedt gelegenheid en voldoende ruimte voor allerlei dorpse evenementen (EnG, kermis, Koningsdag, Sinterklaas, Wintermarkt, etc.). Denk ook aan sfeervolle verlichting (grondspots onder bomen, etc.). Als besloten wordt om een deel van het gemeentehuis te laten staan, geef deze dan een openbare bestemming die voor iedereen toegankelijk is (horeca, activiteitencentrum, winkel).
  9-4-2019 8:57:06
 • De bestaande zijde van Florijn is nu een troosteloze hoop stenen met een ruim gat waar een hekwerk voor staat. Is dodelijk voor een mooi plein. Grondeigenaar Rabobank moet die ruimte vrij geven om er door een horeca-ondernemer een horecabedrijf op te richten met een ruim, tegen wind beschermd terras, aansluitend op de reeds verhoogde stoep ervoor; nu is die zijde 'onbenut'. Het is er overal zonnig bij zonnig weer. Misschien zou bijvoorbeeld het Akkertje ernaartoe willen verhuizen? Geffen betekent veel voor de Rabobank; wil de Rabobank ook nog iets meer voor Geffen betekenen?
  7-4-2019 8:14:45
 • Ik zie me een groene parkachtige kern voor me met aan de rand van de hoofdstraat parkeerplekken voor de overige winkels. Aan de kant van de jumbo ligt al parkeer gelegenheid. Maar vooral groen waar evt ook een evenement gehouden mag worden
  29-3-2019 18:47:15
 • Dan zie ik een mooi gecombineerd plein met groen en mogelijkheid tot parkeren met mooi straat werk en bomen die verplaatsbaar zijn. Zodat ik carnaval kan vieren in het centrum waar dit cultureel feest thuis hoort. Maar zeker ook een wandeling door een parkachtig gebied met wat bankje en een zitje. Geffen, doar zèk gruts op!!
  29-3-2019 18:08:13
U moet registreren/ingelogd zijn om te reageren